Ringvägen 14

Ringvägen 14


Hyr en komplett villa med rum för 1-8 personer i Husum. Är ni ett företag som jobbar med fabrikernas stoppveckor, är du på jobbuppdrag i trakten, då är detta ett perfekt boende i ett lugnt område.

Kök

Kyl/frys , micro, spis med  ugn och fläkt, diskmaskin, komplett utrustat.Sovrum 1


 2 st sängar, sängbord och förvaring.Diverse bilder


Vardagsrum

Soffgrupp, tv hörna med boxer och matsalsmöbel med plats för 8 personer

Sovrum 2


2 sängar och sängbord och garderoberSovrum övervåning4 st sovrum som har en säng med sängbord och stol, enklare förvaring.Fakta om huset: Ringvägen 14


Hyr en fullt utrustad villa med plats för 1-8 personer. 6 personer kan bo här med separata sovrum.

Huset har genomgått omfattande renovering.

Huset har 2 st sovrum på nedre botten och 4 st sovrum på övervåningen.

Fint kök fullt utrustat med kyl/frys + extra kylskåp, spis med fläkt, diskmaskin, micro m.m. och helt nyrenoverat badrum med dusch. Duschkabin och tvättmaskin finns i tvättstuga. Möjligheter till förvaring finns i källare/garage.

Andra faciliteter i huset är tv med fria kanalerna i vardagsrum, fiber med trådlöst internet kan beställas, stor parkering utanför huset, altan med möbler och gasolgrill att nyttja vid uteplats under sommarmånaderna.


För info om priser och bokning maila:

info@villahusum.se eller ring 070-676 16 00


www.villahusum.se

Ringvägen 18

896 32 Husum


Huset är beläget i ett lugnt villaområde endast 1,5 km från Metsä Boards fabrik. 2,7 mil norr om Örnsköldsvik, 8,5 mil söder om Umeå och 3,2 mil söder om Rundvik. Nära till restauranger, mataffär och kiosk. Endast 1,2 mil till Ö-viks flygplats och 1,5 km till tågstation och Botniabanan.